İlk Kitabım Kusursuz Deneyim 8 Mart'ta Yayınlanıyor

Kusursuz Deneyim

İlkokul üçüncü sınıftan beri yazıyorum. Okuyucularla buluşan ilk hikayem, bir sayfasına resim çizip bir sayfasına yazı yazdığım, o zamanlar şiddetle etkisinde olduğum Pokemon ve Digimon’lardan esinlenmiş bir maceraydı. Okurlarım, bir avuç sınıf arkadaşım ve akrabalardı. İlkokul üçüncü sınıftan beri en büyük iki hayalimden biriydi günün birinde kitap yayınlamak. 8 Mart 2018, bu hayalin gerçekleştiği tarih olacak.

Roman yazmaya niyetlenen herkes bilir; başlaması çok kolay, tamamlaması çok zordur. Kusursuz Deneyim, mükemmeliyetçi kişiliğimi tatmin edecek bir kurguyla sona bağlayabildiğim ilk kitap oldu. 8 Mart’ta okurlarla buluşmaya hazırlanan Kusursuz Deneyim’in konusu şöyle:

 ---

Katillerle dolu bir ormanda hayatta kalmanın tek yolu bir katile güvenmek olsa…

İngilizce yaz kampının sonundaki sürpriz hazine avına katılırken, G.M. Elektronik’in yirmi iki yaşındaki varisi Öykü Meşe’nin tek endişesi, üniversitenin İngilizce sınavını geçip geçemeyeceğidir. En yakın yerleşim yerinden kilometrelerce uzakta, kampta edindiği orman becerileriyle hayatta kalmaya çalışırken, bir yandan da bilmece zarfından çıkan ‘iyi eğlenceler’ mesajının anlamını çözmesi gerekmektedir. Ormanda gaz maskeli ve baltalı bir katille karşılaştığında, bilmecelerden daha büyük gizemleri olduğunu çok geçmeden anlayacaktır. Arkadaşlarının çığlıkları ormanı doldurur, orta çağ silahları taşıyan katiller onları avlarken, Öykü’nün hayatta kalmak için kamp becerilerinden fazlasına ihtiyacı olacaktır. Ne var ki katillerden biri, ne pahasına olursa olsun Öykü’yü ele geçirmeye kararlıdır.


Pilot gözlüklü katil kimden emir alıyor? Öykü’nün kulağına fısıldadığı şey doğru olabilir mi? Dahası, bu soğukkanlı, kana susamış adamdan hem ölümüne korkup hem karşı konulmaz bir çekim hissetmesi nasıl mümkün oluyor? Şimdi Öykü’nün masum bir hazine avı olmayan bu avda ya rolünü kabullenmesi ya da avın kurallarını değiştirmesi gerekecek.

---



E-kitap olarak da okuyabileceğiniz Kusursuz Deneyim’in dağıtım ve satın alma seçenekleri için bloğu takipte kalın. Facebook sayfasını beğenmeyi de unutmayın.

Ücretsiz ön okumasını bu linkten indirebilirsiniz.

Yorumlar