X-Men'in Daha Komik Halleri

En sevdiğim süper kahramanların klasik çizgi romanlarını okurken bazen karizmalarının çizildiği sahnelerle karşılaştığımdan daha önce de söz etmiştim (X-Men’in Komik Halleri). Okumaya devam ettikçe daha ilginçleri de ortaya çıktı. İşte X-Men’in daha fazla komik halleri:

Colossus’un Ateşe Dayanıklı Külodu

Özel imal edilmiş olup, sigortası Marvel tarafından ödenen bütün kadrolu süper kahramanlara tahsis edilmiştir. Phoenix dahil hiçbir süper güç henüz bu külotları yakmayı başaramamıştır. Eğer siz de günün birinde alevler içinde kalırsam mahrem yerlerim görünmesin, toplumun ahlakını bozmayayım endişesi taşıyorsanız hemen bugün bu külotlardan sipariş edin. Bayanlar için ateşe dayanıklı sütyeni de var. Üstelik temizliği de çok kolay: 500 dereceyle yıkansa dahi ne rengi solar ne çeker.

Colossus ve külodu




Tacizci Nightcrawler

Nightcrawler’ın bayan takım arkadaşlarını gıdıklamak suretiyle taciz etmek gibi bir eğilimi var. Mavi tüylü üç parmaklı tuhaf bir adamın sağınızdan solunuzdan ışınlanarak oranızı buranızı gıdıkladığını düşününsenize. Çok uyuz bir şey ya! Sonunda Rogue’dan aldığı tepkiyi sonuna kadar hak etmiş ama değil mi?

Tacizci Nightcrawler

Minik X-Men’ler

Yapışkan tuhaf bir maddeyle kaplandıktan sonra X-Men ekibimiz gençleşmeye başlar. Güçlerini kaybederler, çocuklaşırlar ve arabayı kim sürecek, kapıyı kim kıracak gibi saçma sapan konularda didişmeye başlarlar. Uncanny X-Men Annual #10 sayısınında yayınlanan bu görüntüler beni epey güldürmüştü.
Minik X-Men

Wolverine ve Colossus’un Boy Farkı

Karakterleri az da olsa tanıyanlar, Wolverine’in standartlara göre biraz kısa (hatta birçok insanın pataklanmadan önce son söylediği sözcük bücür’dür), Colossus’un ise dev gibi olduğu bilinir. Fakat bu ikili kesinlikle sınıf fotoğraflarında falan yan yan durmamalı derim ben…

Colossus-Wolverine boy farkı

Storm’un Punk Hali

İlk gördüğümde bana epey komik gelse de artık gözüm alıştığından mı ne normal geliyor. Fakat yine de Storm’un bu halini hiç görmemiş olanlar ilginç bulabilir. Asla can almama, bütün canlılara saygı duyma gibi çok katı kuralları olan Storm, içinde bulundukları şartlar gereği bu kuralı sık sık yıkmak zorunda kalmış, sonunda meğer ben tanrıça değil, sıradan bir insanmışım diye kabullenip kişiliğinin değiştiğinin göstergesi olarak tarzını değiştirmiştir. Storm hakkında daha fazla şey okumak için: Storm nedenen iyisi?
Storm'un punk tarzı

Xavier’ın Morlock Hali

Bu Morlock’ların herkesi birbirine benzetme huyu var. Storm’un tarz değişikliği de aslında Morlock’larla tanışmalarından kısa süre sonra oldu. Bir ara Kitty’yi de aralarına almaya çalıştılar. Hele Calisto’nun Angel’a yaptıklarını bir önceki yazıdan hatırlayın. Burada da Xavier’ın hayatını kurtardıktan sonra bir de tarz değişikliğine gitmişler. Köhne bir yatakta üzerinizde bu giysilerle uyandığınızı ve altı yaşından beri saçına tarak değmemiş gibi görünen bir kadının sizi izlediğini düşünün. Tuhaf fantazileri var bu Calisto'nun ya…

Xavier'ın Morlock hali


Yorumlar