Haber - Guardians of the Galaxy'nin ilk fotoğrafı paylaşıldı

Aynı adlı çizgiromandan uyarlanan Guardians of the Galaxy filminin 1 Ağustos'ta vizyona gireceğini daha önce yazmıştım. (İlgili yazıya buradan ulaşabilirsiniz).

Daha önceki yazımda kullanmak için filmle ilgili fotoğraf bulmakta çok zorlandım, çünkü sır gibi saklı tutuyorlar. Hatta bir ara "Yoksa bu animasyon filmi mi" diye şüpheye bile düştüm. Geçtiğimiz günlerde filmle ilgili ilk fotoğraf paylaşılmış.



Karakterler (soldan sağa) Gamora, Peter Quill/Starlord, Rocket Raccoon, Drax the Destroyer ve Groot.

Starlord'u Chris Pratt Gamora'yı Zoe Saldana, Drax'ı ise Dave Bautista canlandırıyor. Rocket'i Bradley Cooper, "I am Groot" cümlesinden başka bir şey söylemeyen Groot'u ise Vin Diesel seslendiriyor.

Bu arada Starlord için Supernatural'ın Dean Winchester'ı Jensen Ackles ve Warrior filminin Brendon Conlon'ı Joel Edgerton da düşünülmüş, ama rolü Chris Pratt kapmış. Rocket'in seslendirilmesi için de Adam Sandler, Jim Carrey ve David Tennant gibi isimler düşünülmüş.

Film devamında Avengers'a bağlanacak diye bir söylenti var, zira Thanos gibi bir ortak kötü paylaşıyorlar. Zaten çizgi romanında Guardians of the Galaxy'nin en son takım üyesi Iron Man olmuş. Gelecek filmlerde Guardians'ı ve Avengers'ı yan yana çarpışırken görebiliriz.

Yorumlar